رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم در دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی چه گذشت؟ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند!

وعده بایدن برای لغو منع ورود اتباع کشورهای مسلمان به آمریکا

نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مدعی شده در صورت پیروزی در انتخابات، فرمان دولت فعلی این کشور برای منع ورود اتباع کشورهای مسلمان به آمریکا را لغو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن»، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا مدعی شده چنانچه در این انتخابات پیروز شود ممنوعیت‌های مسافرتی وضع‌شده توسط «دونالد ترامپ» برای جلوگیری از ورود اتباع کشورهای مسلمان به خاک آمریکا را لغو خواهد کرد.

 

جو بایدن که در جمع مسلمان‌های آمریکا سخنرانی می‌کرد مدعی شد که در نخستین روز ورود به کاخ سفید دستور صادرشده از سوی ترامپ در این خصوص را لغو خوهد کرد.

 

دونالد ترامپ پس از ورود به کاخ سفید با امضای یک فرمان اجرایی (فرمان ۱۳۷۶۹) وورد اتباع ۷ کشور عمدتاً مسلمان شامل ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن به خاک آمریکا را ممنوع کرد.

 

این دستور به دلیل وعده‌هایی که ترامپ در زمان کارزار انتخاباتی درباره جلوگیری از ورود مسلمان‌ها به خاک آمریکا داده بود به «فرمان ممنوعیت سفر علیه مسلمان‌ها» معروف شد.

 

صدور این فرمان به هرج و مرج در فرودگاه‌های آمریکا منجر شد و اعتراض‌های گسترده بین‌المللی را به همراه داشت تا اینکه ترامپ مجبور شد چند روز بعد آن را لغو کند.

 

ترامپ چند ماه بعد این فرمان را لغو و فرمان اجرایی جدید ۱۳۷۸۰ را صادر کرد. در این فرمان فهرست کشورها دچار تغییراتی شدند و اتباع کشورهای ایران، لیبی، سومالی، چاد، کره شمالی، ونزوئلا، سوریه و یمن را در بر گرفت.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: جو بایدن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار